Waar is de buik van dit 6 maanden zwangere fitnessmodel?!

Waar is de buik van dit 6 maanden zwangere fitnessmodel?!

Het zwangere fitnessmodel Sarah Stage zorgt wederom voor opschudding. Ze is voor de tweede keer zwanger en ook al zit ze in de zesde maand van haar zwangerschap, er is nog geen buik te zien…

In plaats van een zwangere buik, is er alleen maar een sixpack te zien, meldt RTLnieuws.nl. Twee jaar geleden was ze ook al in opspraak. Vlak voor de bevalling van haar eerste kindje plaatste ze een foto op social media waarop slechts een klein buikje met heel veel strakke buikspieren te zien was.

Lees ook:
Sporten tot week 40 van je zwangerschap

Reacties

De reacties op deze foto waren gemengd. “Is die baby 2 centimeter?”, “Ik kan niet geloven dat ze hier 9 maanden zwanger is” tot “dit is mijn streven voor een volgende zwangerschap”.

'Blijf sporten tijdens je zwangerschap'

Sarah blijft nu ook bij haar tweede zwangerschap fanatiek doorgaan met sporten en moedigt ze op haar Instagram-account andere moeders om ook door te blijven gaan met sporten. Wel natuurlijk met goedkeuring van de dokter. Iets wat haar arts haar heeft gegeven.

Hoe sportief ben/was jij tijdens je zwangerschap?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50