Verkouden echtgenoten: zo ga je ermee om!

Nu de zomer toch echt aan z’n eind lijkt te komen, kunnen we ons weer op gaan maken voor het griepseizoen. Als wij moeders voor onze smoel geslagen worden met een zoveelste verkoudheidsvirus, slaan wij ons er doorgaans dapper doorheen.

Een paracetamolletje en gaan met de banaan. Er moeten boterhammen gesmeerd worden, luiers moeten worden verschoond (dat je dan niets ruikt omdat je neus verstopt zit, komt even goed uit) en er staan hele wasmanden vol te wachten gewassen te worden.

Wanneer onze mannen echter geveld worden door een verkoudheid, ziet de situatie er heel anders uit. Ze verstoppen zich in bed, houden snotterend hele Netflix-marathons en roepen af en toe eens om een kopje thee. Als je niet beter zou weten, zou je hem met gierende banden naar de eerste hulp willen brengen.

De ervaringsdeskundige moeder en echtgenote uit het filmpje hierboven spreekt haar man in ieder geval even streng toe. Want hoewel uit onderzoek blijkt dat mannen het wel degelijk zwaarder hebben als ze en griepje onder de leden hebben, soms zouden we ze inderdaad wel eens een soortgelijke preek willen geven ;-)

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50