Vader mist bijna geboorte eigen kind wegens goede reden

Vader mist bijna geboorte eigen kind wegens goede reden

Er zijn maar HEEL weinig redenen waardoor wij niet boos zouden worden, als aanstaande vaders er niet zijn om de moeders tijdens de bevalling te ondersteunen. Maar Australische vader Alan Fritsch had wel een legitieme reden...

Op de dag waarop zijn dochtertje werd geboren, redde hij - als brandweerman - namelijk een heel gezin van een uitslaande brand. Samen met zijn team redde hij twee tienerjongens vanaf het dak van het huis en bracht hij het jongste jongetje, dat in de tuin van het brandende huis zat, in veiligheid. Ook de vader, die nog in het huis zat, werd door Alan gered. 

Op het nippertje

Wat hij niet wist, was dat zijn vrouw al tijdens zijn heldhaftige actie, een spoedkeizersnede zou krijgen. Direct nadat alle gezinsleden in veiligheid waren gebracht, kreeg hij het bericht dat zijn vrouw een keizersnede zou ondergaan. Op het nippertje haalde hij het ziekenhuis, om bij de geboorte van zijn dochtertje Paige te zijn. Gelukkig is ook met zijn eigen gezin alles goed gekomen. Wij hebben wel eens minder heftige dagen gehad ;-)

Bron

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50