Vader maakt actieheld door video's prachtig te bewerken

In deze tijd is het heel normaal om vrijwel iedere gebeurternis van je kinderen vast te leggen op camera. Iets dat ik ontzettend leuk vind om te doen en nog leuker om terug te kijken. Mooie momenten, bijzondere mijlpalen of doodnormale bezoekjes aan de supermarkt, allemaal leuk voor later. Deze vader gaat echter nog een stapje verder en maakt van deze bijzondere of normale gebeurtenissen bijna een hele speelfilm. Hij is zo'n genie wat betreft beeldbwerking dat zijn zoontje een ware superheld lijkt door zijn filmpjes. Het ventje (en af en toe zijn kleine zusje) figureren maar wat graag in de hersenspinsels van hun vader en ik kan dat heel goed begrijpen.

Misschien wel het mooist van alles vond ik helemaal aan het einde, het filmpje dat deze vader maakte over de tandenfee. Kijk mee, verbaas, verwonder en geniet!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50