Truc van vader om baby in slaap te krijgen gaat viraal!

Truc van vader om baby in slaap te krijgen gaat viraal!
  • in Baby
  • 5
  • 9617
  • 13/08/2017

We hebben al vaker tips met jullie gedeeld over hoe je baby's het best kunt troosten en/of het efficiëntst in slaap kunt wiegen. Niet elke tip werkt bij elke baby, maar ze zijn allemaal het proberen waard. 

Ken je bijvoorbeeld de hilarische tips van deze vader al? Of het GEWELDIGE wiegje dat baby's automatisch in slaap wiegt? Of dé slaaptruc van deze oma om een baby binnen een minuut in slaap te krijgen?

Briljant!

Vader Kevin Payne, van de vijf maanden oude Carter, heeft echter een briljant idee bedacht om zijn zoontje in slaap te laten dommelen. Typisch zo'n geval van: dat ik dáár niet eerder aan had gedacht?

Wat hij doet? Bekijk het filmpje maar! :-)

Wij moesten ontzettend lachen om dat lieve snoetje van Carter, dat steeds probeert weg te dommelen. Een beetje de reactie die wij bij onszelf wel eens betrappen als we luisteren naar die vriend of oom die over z'n veel te saaie baan vertelt. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50