Tips voordat je jouw trouwjurk aantrekt!

Tips voordat je jouw trouwjurk aantrekt!
  • in Relaties
  • 4
  • 6891
  • 03/10/2018

Eindelijk is jouw grote dag aangebroken. Je gaat trouwen! Je kunt vast niet wachten om je trouwjurk aan te trekken. Maar wacht… Doe dit niet te snel!

Zorg dat je iets makkelijks draagt als je naar de kapper gaat of nog beter: de kapper bij jou komt. Het beste is een badjas zodat je niets over je hoofd hoeft te doen. Make-up: waarschijnlijk laat je je make-up door een professional doen. Zorg ook hier weer dat je die badjas aan hebt.

Strapless jurk
Draag je een strapless jurk, trek dan niet ’s morgens je gewone beha aan, anders blijf je die bandjes zien. Doe een strapless beha aan of helemaal niets. Drink nog even dat bakkie koffie of thee op en eet nog iets voordat je jouw droomjurk aantrekt. 
Ga nog even uitgebreid naar het toilet en dan…Is jouw moment gekomen om dan eindelijk die jurk aan te trekken. Maar vanaf dit moment tot na de ceremonie drink je als je dorst hebt alleen water. Anders bestaat er namelijk kans op vlekgevaar!

Toilet & trouwjurk
En ja hoor… Het onvermijdelijke moment gaat komen. Je moet naar het toilet. Afhankelijk van je jurk, maar 9 van de 10 keer heb je jouw hulptroepen nodig. Schakel ze in. Laat ze eerst de vloer van het toilet checken: is het schoon genoeg voor je jurk? Als er een invalidentoilet is zou ik hier zeker gebruik van maken, want dit betekent meer ruimte.

Indien je een jurk met een hoepel draagt is hier een truc voor (vraag het ook aan de winkel waar je jouw jurk hebt gekocht). Je kan de jurk voorzichtig bij de hoepel instoppen inclusief sleep. Laat dit voorzichtig omhoog houden door je hulptroepen. Ga op het puntje van het toilet zitten en leun een beetje naar voren. Indien je een andere jurk hebt is het meest voorkomende advies om juist andersom op de toilet te gaan zitten. Indien je a number two moet en je kan niet zonder je hulptroepen… Tja, zet je eroverheen en hopelijk kan je moeder en een goede vriendin je helpen haha! Succes!

Oja en stel je toiletbezoek niét uit… Je bent niet zo even klaar en ongelukjes wil je graag voorkomen op zo’n mooie dag!

Succes!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Nicolette gaat jullie laten meegenieten hoe ze de wereld van de liefde beleeft! Ze geeft tips, inspireert en deelt haar ervaringen met jullie en denkt met jullie mee. Ze is trouwambtenaar/ceremonieel spreker voor 'At Last', moeder van 2 en ernaast nog 3 dagen in de week werkzaam als secretaresse! Bekijk haar website nicolettelast.nl, like de Facebook-pagina van At Last of volg haar op Pinterest!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50