Supergoede tip om kinderen dichtbij te houden gaat viraal

Supergoede tip om kinderen dichtbij te houden gaat viraal

Iedere ouder kent het wel. Je haalt je kind uit het autostoeltje en moet nog wat tassen boodschappen uit de auto tillen. Ondertussen schreeuw je naar je kleintje dat HIJ. BIJ. JE. MOET. BLIJVEN. omdat er auto's op het parkeerterrein rijden en probeer je met één hand het armpje vast te houden terwijl je met de andere arm wat dan ook doet. 

Gelukkig heeft Kirsten Bell, een Amerikaanse actrice (bekend van o.a. de stem van Anna uit Frozen) hier een superhandige én makkelijke oplossing voor bedacht die ondertussen al zo vaak wordt gedeeld dat hij viraal gaat:

 

Even een korte uitleg: Als Kirsten met haar twee- en vierjarige dochters de hort op gaat, speelt ze een 'spelletje' met ze, bij het uitstappen uit de auto. "Hand op de cirkel!" zegt ze, waarop haar meiden proberen zo lang mogelijk hun kleine handjes op de tankdop te leggen. Dit doen ze altijd braaf, waardoor Kirsten rustig tassen, buggy's of de andere zus uit de auto kan halen. Handig!

Populair

Kirsten Bell is naast bekend actrice ook onwijs populair op Instagram. Ze is eerlijk en open over haar leven met haar dochters. Eerder sprak ze zich uit over haar postnatale depressie en ze pleit voor het geven van borstvoeding in het openbaar. Ook deelt ze met grote regelmaat dit soort handige mom-hacks. Volgen dus!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50