Strikjes met lijm op babyhoofdjes plakken, say what?

  • in Baby
  • 5
  • 14466
  • 31/03/2017

Mijn dochtertje was tot haar tweede levensjaar vrijwel haarloos. Het groeide maar niet en dat was verder prima. Soms vond ik het vervelend als ze voor de zoveelste keer aangesproken werd als jongetje maar over het algemeen had ik er echt geen moeite mee. Het zou wel gaan groeien ooit en het hebben van haar maakt een kind echt niet leuker dacht ik. Maar daar zijn sommige ouders het absoluut niet mee eens...

​Moeders in Brazilië maken zich wel degelijk druk om het feit dat hun dochters (nog) geen haar hebben. Het kunnen onderscheiden van een jongen en een meisje vinden zij erg belangrijk en als dat niet kan doormiddel van een staartje op het hoofd of een vlechtje, dan maar met een opgeplakte strik!

Grille Glue

We kwamen deze video tegen waarin speciale 'Girlie Glue' wordt gepromoot. Zogenaamde kindvriendelijke lijm die gebruikt kan worden om verschillende accessoires op het hoofd van je baby te plakken. 

De meningen over dit product lopen sterk uiteen en worden dan ook veelvuldig geuit. De meesten snappen er niets van en vinden het belachelijk maar er zijn toch ook moeders die het begrijpen en het als iets goeds zien dat dit op de markt is gebracht.

Hoe denk jij hierover?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50