Stiefvader doet een schitterend 'aanzoek' aan zijn stiefdochter

Stiefvader doet een schitterend
  • in Kinderen
  • 2
  • 12372
  • 25/06/2017

Als de man van je dromen je ten huwelijk vraagt, kan je dag niet meer stuk. Maar als hij ook een prachtig gebaar maakt naar je dochtertje, kan hij al helemaal niets meer verkeerd doen. Stiefvader Grant vroeg zijn stiefdochter op een bijzondere manier of hij haar vader mocht zijn. 

Eind mei werd de 5-jarige Adrianna verrast met een bijzondere wandeling in een natuurreservaat. Zij en haar moeder hadden zich op aanraden van haar moeders vriend Grant nogal opgedoft. Een beetje vreemd om met bijzondere jurk en op hakken een stevige wandeling te maken, dus moeder Cassandra voelde al een beetje aan wat er in het bos zou gaan gebeuren. Maar het zou nóg mooier zou worden dan ze had gedacht!

Nóg een aanzoek!

Na een korte wandeling ging Grant inderdaad op één knie om Cassandra ten huwelijk te vragen. Maar daar stopte hij niet: hij knielde weer neer in het bos om ook Adrianna een belangrijke vraag te stellen: "Adrianna, mag ik je vader zijn? Ik beloof van je te houden en je te beschermen voor de rest van je leven!" Mama Cassandra hield het niet droog. Kunnen we haar dat kwalijk nemen?

Na zijn lieve speech haalde Grant voor Adrianna een prachtige ketting met hartje tevoorschijn. Het kleine meisje was in de wolken: "Ik wilde wel huilen, maar ik was echt te blij! Hij gaat een geweldige vader zijn. Ik kan niet wachten om een vader te hebben die van me houdt!"

Ketting

Voor Valentijnsdag had Grant moeder Cassandra al een ketting met een hartje cadeau gedaan en sindsdien bleef Adrianna maar zeggen hoe mooi ze hem vond. Grant wilde haar daarom voor deze speciale gelegenheid ook een speciaal aandenken geven.

Bijzondere plannen

Het verloofde stel heeft grootse plannen voor Adrianna tijdens de bruiloft. Er zal een moeder-dochterdans zijn, waarbij Grant later inhaakt. Ook krijgt ze een speciaal cadeau. Wij zijn in ieder geval geraakt door dit lieve dubbele aanzoek! <3

Hoe lief is dit verhaal?

Bron verhaal: Popsugar.com
Afbeeldingen: Mandi Gilliland

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50