Volg ons overal!

Oproepje: Wij zoeken schrijvende (aanstaande) moeders!

Oproepje: Wij zoeken schrijvende (aanstaande) moeders!

Ben jij moeder, zwanger of ben je aan het proberen om zwanger te worden? Beschik je daarnaast over een humoristische, eigenzinnige of gewoon goede pen? Of heb je wellicht een bepaalde expertise? Kom dan voor Babybytes.nl schrijven!

Babybytes sinds vorig jaar niet alleen een community meer, maar we plaatsen ook dagelijks artikelen omtrent zwangerschap, moeder (willen) zijn en lifestyle. Dus naast een bibliotheek aan informatie, een hele verzameling aan kindernamen en betekenissen en kletsen met mede-mommy’s (to be) kun je hier nu ook terecht voor informatieve en entertainende artikelen.

Lijkt het jou leuk om - vrijwillig, voorlopig - mee te werken aan de grootste mamasite van Nederland en hiermee je CV een boost te geven als freelance redacteur of columnist? Mail dan nu! Als je een eigen blog of site hebt kunnen we hier onderaan het artikel ook naar verwijzen. Geef in jouw mail ook aan wat voor soort artikelen je graag wilt schrijven en hoe vaak. Ben je bijvoorbeeld een expert in een bepaald gebied? Schrijf je graag informatieve artikelen? Of humoristische rijtjesartikelen? Of maak jij een heftige periode door als bijvoorbeeld gescheiden moeder waar je graag columns over schrijft?

Kortom: denk jij van toegevoegde waarde te zijn én kun je gewoon supergoed (en vooral leuk) schrijven? Mail dan je 1 of 2 proef/voorbeeldartikelen naar betty@babybytes.nl en geef aan wat voor soort artikelen je wilt schrijven, waarover en hoe vaak!

Liefs,
Betty 
Hoofdredacteur Babybytes.nl

Tags: Babybytes,

Betty (31) is hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

Reacties (5) Stuur bedankje


 • china dad

  Alleen moeders of ook vaders?

 • shurmalidjen

  Kan dit nog steeds? ik vind het heel leuk om te schrijven, neem maar even een kijkje op mijn profiel ik zal je een mailtjes sturen

 • Karin

  Dankjulliewel voor de tip, ze schrijft idd heel leuk! Ik ga haar even contacten binnenkort :)

 • dodo81

  100% mee eens

 • Sharon

  Oh ik heb zeker een aanrader in mijn vriendenlijst staan Panini heet zij.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Populairste namen