Say whut?! Vrouw (36) claimt dat ze haar vriend borstvoeding geeft

Say whut?! Vrouw (36) claimt dat ze haar vriend borstvoeding geeft
  • in Voeding
  • 2
  • 13557
  • 09/06/2016

Euhm… ja. Je zou denken dat het een 1-april-grap is, maar niets is minder waar. Althans, als we de 36-jarige Jennifer Mulford uit Atlanta mogen geloven. De dame heeft voor nogal wat opschudding op social media gezorgd door publiekelijk te verkondigen dat ze haar baan heeft opgezegd om haar vriend borstvoeding te kunnen geven. 

Aan The Sun vertelt Jennifer Mulford dat ze een ‘volwassen borstvoedingsrelatie’ met haar partner Brad Leeson wilde, nadat ze las over wat voor band het kan geven tussen twee mensen. Ze geeft toe dat ze datingsites als Craigslist gebruikte om een partner te vinden die openstaat voor dit soort praktijken, maar uiteindelijk op het idee kwam het aan haar vroegere jeugdliefde Brad te vertellen. "Het was als een lichtschakelaar in zijn hoofd die aanging. Ik kon aan zijn stem horen dat hij nieuwsgierig en enthousiast was”, vertelt ze. “Op dat moment wist ik dat ik een partner voor het leven had gevonden. We wilden allebei hetzelfde uit een relatie halen - een magische band die alleen borstvoeding kan bereiken.”

Elke twee uur droogvoeden
Jennifer, wiens eigen dochter nu 20 is, moet Brad elke twee uur ‘droog’voeden om haar lichaam een signaal af te geven waardoor het denkt dat ze een baby heeft gekregen. “Ik heb een pauze genomen van mijn werk, omdat ik er alles aan wil doen om dit te laten werken”, zegt ze, eraan toevoegend dat ze vaak gebruikmaakt van een pomp of haar hand tijdens de nacht. Ook beweert ze dat ze een kruidenpil neemt en lijnzaad toevoegt aan haar dieet wat melk zou moeten opleveren. Brad zegt enthousiast te zijn over de gezondheidsvoordelen die borstvoedingsmelk zou geven, aangezien hij een fanatieke fitnesser is.

Jennifer meent ook dat de voeding Brad helpt om zijn muurtje af te laten brokkelen achter gesloten deuren en hij zich geen zorgen hoeft te maken om een ‘alfmannetje’ te zijn. Ook geeft ze aan dit nooit in het openbaar te zullen doen, omdat het een privéding is in hun leven.

Reacties
Maar ondanks dat het een privékwestie is, besluiten Jennifer en Brad om hun verhaal publiekelijk te delen op sociale media. Veel mensen schrijven reacties als dat het verhaal nep is, anderen beschuldigen Jennifer van het ‘verseksualiseren’ van borstvoeding. 'Het zijn idioten zoals deze twee waardoor het moeilijk is voor moeders om publiekelijk borstvoeding te geven zonder schaamte of belachelijk te worden gemaakt. Ze verhogen de seksualisering van borstvoeding. Er zijn geen medische voordelen voor volwassenen om moedermelk te drinken. Moedermelk is voor baby's', schreef een vrouw op Facebook. ‘Ieder z’n ding, maar dit is walgelijk!’, luidt een andere reactie. En zo zijn er nog talloze negatieve reacties.

Jennifer heeft een foto van zichzelf en haar vriend op haar Facebook-pagina geplaatst, maar of het koppel een grap maakt of gewoon hun privéleven openstelt valt nog te bezien…

Wat denk jij?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: DailyMail, Beeld: Facebook

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50