Ringendrager valt in slaap net op het moment suprême

Ringendrager valt in slaap net op het moment suprême

Je gaat trouwen met je grote liefde en je hebt een briljant idee: een van de jongste gasten wordt op jullie grote dag de ringendrager! Maar als het eenmaal zo ver is dan kan het net even anders lopen dan je hebt voorzien…

Moeder Roselee Sadek plaatste op Instagram een video waarop te zien is hoe haar zoontje een groots entree maakt als ringendrager op een huwelijk. Hij rijdt in een elektronische mini-auto binnen en moet dan naar het altaar rijden om de ringen af te geven. Maar dan wordt de kleine juist op dat moment overmand door slaap en wordt zijn entree eigenlijk nog spectaculairder dan verwacht. Kijk maar:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50