Ouders eten al het Halloween-snoep op!

Al een aantal jaar achter elkaar is het in Amerika traditie dat ouders de kleintjes voor de gek houden na Halloween. De dag na Halloween filmen ze de reactie van hun kinderen als ze vertellen dat ze al hun snoepgoed hebben opgegeten. Super zielig natuurlijk maar het levert elk jaar ook wel weer een boel hilarische filmpjes op. Jimmy Kimmel roept elk jaar ouders op om dit te doen en filmpjes naar hem toe te sturen. Voor zijn programma wordt elk jaar een hilarische compilatie gemaakt.

Vergeet niet dat de papa's en mama's in kwestie het snoepgoed natuurlijk niet écht hebben opgegeten! De kindjes krijgen het uiteraard allemaal gewoon terug.

Suzanne is voormalig redacteur van Babybytes. Ze woont samen met haar vriend en dochtertje van twee. 

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • nog-even!

    Wat belachelijk om kinderen zo te behandelen zodat ouders ze kunnen uitlachen. Ik vind dit vallen onder het kopje kindermishandeling: ouders doen het voor hun eigen plezier zonder na te denken wat dit voor hun kind betekent. Sadisme noemen we dat. En achterlijk.... En niet babybyteswaardig. Welke boodschap zend je uit door dit te plaatsen?!

  • My Pride and Joy

    Heel eerlijk? Ik vind dit niet grappig en niet kunnen. Ik zou mijn kind nooit intens verdrietig willen maken om net te doen alsof ik iets van hem heb gepakt of heb opgegeten. Dit is geen vermaak meer vind ik. Het kind in kwestie is écht verdrietig en ik vind ze te jong om een dergelijke grap mee uit te halen. Ik kan hier dus niet om lachen.

  • Sharon

    Compleet mee eens.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50