Opa bezoekt te vroeg geboren baby’s in ziekenhuis

Opa bezoekt te vroeg geboren baby’s in ziekenhuis
  • in Baby
  • 6
  • 4503
  • 06/10/2017

Je zou maar zo’n lieve opa hebben! Opa David Deutchman is elke dag op de intensive care afdeling waar hij te vroeg geboren baby’s helpt door ze extra aandacht te geven.

In het ziekenhuis zijn ze maar wat blij met opa Deutchman. Door hun drukke werkzaamheden hebben de verpleegkundigen weinig tijd om te vroeg geboren baby’s die op de intensive care liggen wat extra aandacht te geven.

Lees ook:
Zo zoet: elf weken te vroeg geboren tweeling laat elkaar niet los

Ouders

Natuurlijk worden de baby’s door hun ouders bezocht, maar soms is het moeilijk om ze alle aandacht te geven omdat ze nog andere kinderen hebben of te ver van het ziekenhuis af wonen. Gelukkig is opa Deutchman er.

Professioneel knuffelaar

Hij was ooit een marketing manager, maar is nu met zijn pensioen. Elke dag gaat hij naar het ziekenhuis en geeft de te vroeg geborenen extra aandacht door liedjes voor ze te zingen, op schoot te nemen, hun handje vast te pakken en een knuffel te geven. Dit doet hij al twaalf jaar lang.

Verpleegkundigen

De verpleegkundigen zijn ontzettend blij met opa Deutchman. “Ik ben ervan overtuigd dat de baby’s door zijn aandacht sneller groeien en op gewicht komen. We zijn dolblij met hem!” aldus een van de verpleegkundigen.

En na het bekijken van onderstaand filmpje, begrijpen we dat helemaal! <3

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50