'Onvruchtbare' vrouw krijgt vier kinderen in één jaar tijd

  • in Moeder
  • 3
  • 32385
  • 18/10/2018

Het zal je maar gebeuren: een arts die je vertelt dat je waarschijnlijk nooit op de natuurlijke manier kinderen kan krijgen. En dat IVF ook niet zal gaan helpen. Het overkwam de 31-jarige Charlotte Parker. Gelukkig voor haar zaten de artsen ernaast: in nog geen jaar is ze straks moeder van niet één, niet twee, niet drie, maar VIER KINDEREN!

Charlotte vertelt: "Billy en ik kochten drie jaar geleden een huis, met het idee dat we daar ons gezin op zouden laten groeien. Ik kreeg last van mijn buik en liet wat onderzoeken uitvoeren. De arts kwam al snel tot de conclusie dat ik geen kinderen kon krijgen." Ze zou te weinig eicellen hebben en hierdoor de zou de kans op een zwangerschap van haarzelf erg klein zijn. De arts had Charlotte en haar man daarom verteld dat ze na moesten denken over de een donor-eicel. 

Lees ook:
Ik ben al oma en in verwachting van mijn zevende kind!

Slechts een week voor het volgende bezoekje in het ziekenhuis, bleek Charlotte over tijd. Op aandringen van haar man en moeder besloot ze toch een zwangerschapstest te doen. Toen die positief bleek, konden ze hun ogen niet geloven. Ze vertelt: "Ik heb de eerste dagen meerdere tests gedaan om het tot me door te laten dringen!" 

Sneller dan verwacht

In september 2016 werd hun zoontje Lewis geboren, na een heerlijke, complicatieloze zwangerschap. Het jonge gezin zat op een blauwe wolk. In december 2016 besloten Charlotte en Billy dat ze het er toch nog eens op wilden wagen. Dus begon Charlotte weer met het slikken van vitamines voor zwangeren en tegen ieders verwachting in bleek ze in januari alweer zwanger te zijn. "Lewis is het mooiste wat ons is overkomen. Als ik na hem geen kinderen meer had kunnen krijgen, had ik dat helemaal prima gevonden. Maar gelukkig is dat dus wel gelukt!"

Drie knipperende hartjes

De tweede zwangerschap was echter een stuk zwaarder dan de eerste. Charlotte vermoedde daarom een tweelingzwangerschap. Haar vermoeden werd deels bevestigd tijdens de eerste echo, toen de echoscopist wel drie kindjes in haar baarmoeder telde! 

Momenteel heeft Charlotte nog zo'n acht weken zwangerschap te gaan en zal ze dus bevallen voor de eerste verjaardag van zoontje Lewis. Binnen één jaar vier kinderen krijgen, dat is sowieso al een bijzonder verhaal. Maar met wat de artsen haar hadden verteld in het achterhoofd, is dit verhaal nog specialer! 

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50