Ontroerend: vader tatoeëert litteken van zoontje met kanker op zijn hoofd

Ontroerend: vader tatoeëert litteken van zoontje met kanker op zijn hoofd
  • in Kinderen
  • 0
  • 7018
  • 22/06/2016

De achtjarige Gabriel Marshall uit Kansas, Amerika, kreeg in maart 2015 te horen dat hij een hersentumor had. Onder meer een operatie was noodzakelijk. Hieraan hield hij een groot litteken op zijn hoofd over, waar hij heel onzeker van werd. Maar dáár wist zijn vader wel wat op te bedenken.

Nadat de Amerikaanse Gabriel te horen kreeg dat er een tumor in zijn hoofd zat, onderging hij verschillende behandelingen om de kanker te verslaan. De tumor werd na radiotherapie succesvol verwijderd middels een operatie, maar daarmee was hij niet zonder meer klaar: het litteken dat hij overhield na de operatie, bezorgde Gabriel een flinke deuk in zijn zelfvertrouwen. Zijn vader Josh (28) besloot de eigenwaarde van zijn zoon een boost te geven en deed dit vol overgave: hij haalde al zijn haar eraf en liet het litteken van zijn zoon op zijn hoofd tatoeëren.

Staren naar twee mensen
Met zijn actie wilde papa Josh op zijn zoontje lijken na de behandelingen. “Als mensen willen staren, kunnen ze nu naar twee mensen staren”, vertelde hij Gabriel.

Het gebaar van Josh heeft heel wat losgemaakt online. Op sociale media werd hij zo al snel genomineerd voor de #BestBaldDad-wedstrijd, ofwel: de wedstrijd voor de Beste Kale Papa. Josh won die op zijn sloffen. En Gabriel? Die rent inmiddels weer rond met een volle bos haar.

Meer grappige, ontroerende of informatieve artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: BoredPanda
Beeld: Facebook

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50