Nog een spaarpotje over? Bedrijf verzint babynaam voor 25.000 euro

Nog een spaarpotje over? Bedrijf verzint babynaam voor 25.000 euro

Jij houdt van klassieke namen, hij van moderne. Het liefst zou je zijn namenlijst direct de prullenbak ingooien en hij die van jou. Shit, wat nu?! Joh, geen probleem. Aanstaande ouders die geen naam kunnen bedenken voor hun aanstaande baby hoeven zich niet langer druk te maken. Zij kunnen namelijk bij een zeer exclusief (lees: duur) Zwitsers bedrijf hun probleem droppen, en zij zullen dan de taak van de naamgeving op zich nemen. 

Voor 25.000 euro gaan de creatieve geesten van Erfolgswelle drie weken (!) brainstormen voor de naam van jouw kind. Als ouders krijg je wel echt een unieke naam voor je kind; het bedrijf garandeert namelijk dat de naam nooit eerder aan iemand gegeven is.

Research
Erfolgswele doet daarnaast uitgebreid research naar negatieve associaties bij de naam. Ook krijgen ouders bescherming tegen claims van bedrijven wegens inbreuk op het merkenrecht. Het bedrijf let op de betekenis en herkomst van (de bestanddelen) van de naam, de klank, het ritme, de geschiedenis en de culturele achtergrond van de familie van het kind. En ook niet onbelangrijk: of de voornaam wel bij de achternaam past.

Goedkopere bedrijven
Erfolgswele is niet het eerste bedrijf dat deze dienst aanbiedt. Diverse andere ondernemingen bieden deze service ook aan voor een stuk lager bedrag. Bijvoorbeeld het Amerikaanse bedrijf My Name For Life. Binnen dertig uur bieden ze jou een naam voor je kleine, wat je een paarhonderd euro kost.

Iets voor jullie? ;-)

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50