Schitterende foto’s: wensmoeder helpt draagmoeder bij bevalling

Schitterende foto’s: wensmoeder helpt draagmoeder bij bevalling

De Canadese geboortefotograaf Kim Brooks heeft al heel wat bevallingen vast mogen leggen. Onlangs had ze een nieuw mooi project: een wensmoeder die de draagmoeder van haar kind helpt tijdens de bevalling.
 
Wensouders Heather en Craig Dunbar wilden ontzettend graag een kindje krijgen. Maar door gezondheidsproblemen van Craig (hij had een nierfalen en ontving uiteindelijk een nieuwe nier via een transplantatie), werd de kinderwens uitgesteld. Hierdoor ging het zwanger worden niet zo makkelijk als ze hadden gehoopt. Na vijf mislukte IVF-pogingen besloot het stel voor de mogelijkheid van draagmoederschap te gaan.

Zwanger
Na een lange zoektocht kwam het koppel in contact met Christine Crook. Christine wilde graag iemands baby dragen nadat ze vijftien jaar geleden zelf een dochter had gekregen. Na twee IVF-pogingen werd Christine zwanger van de baby van Heather en Craig: een meisje.

‘Het was ongelooflijk mooi en ontroerend’, vertelt geboortefotograaf Kim aan Huffington Post. ‘De blijdschap van Christine toen ze de baby aan Heather gaf, was het mooiste dat ik ooit heb gezien. Zowel opluchting, als blijdschap en vrijgevigheid.’ 

Bekijk hier de prachtige foto’s. 

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


 • tantnana

  Ik vind het prachtig dat je zoiets wil en kan doen voor een andere mama. Je moet psychisch heel sterk zijn om je kind, dat je zelf gedragen hebt, af te geven. Ik zou wel niet mee in dat bad kruipen, dat vind ik eigenlijk gewoon vies. Maar mss is het anders als je mee in het verhaal zit, wie weet.

 • Trotse-Ouders-Van-4-Wonders

  Wat mooi ♡♡

  Knap als je zoiets kan doen! Respect!

 • Trotse-Ouders-Van-4-Wonders

  Wat mooi ♡♡

  Knap als je zoiets kan doen! Respect!

 • tredde-poppe

  Deze komt me ook weer zo bekend voor. Hebben we een half jaar geleden toch al gezien...?

 • keizerswensje

  volgens mij is dit artikel al enkele jaren oud :) maar het blijft mooi

 • mamaatjexx

  Prachtig!

 • mamaatjexx

  Prachtig!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50