Moeder maakt foto van dochter en ontdekt iets angstaanjagends

Moeder maakt foto van dochter en ontdekt iets angstaanjagends

Een moeder in Australie was met haar kinderen op pad. Tijdens een wandeling stopten ze om een paar leuke foto van haar dochtertje te nemen. Toen ze er een aantal gekiekt had, zag ze plots wat bewegen achter het meisje. Toen ze erachter kwam wat het uiteindelijk was, schrok ze zich een ongeluk!

Het bewegende object achter haar dochtertje bleek een twee meter lange bruine slang op een paar centimeters afstand van het meisje. Elke vezel in het lijf van de moeder wilde niets liever dan het meisje met een rotgang vastgrijpen en weghalen uit de buurt van de slang. Maar die gedachte werd meteen geblokkeerd door de angst dat de slang aan zou vallen bij elke onverwachte beweging. Ze bleef zo stil mogelijk en de slang glibberde heel langzaam langs hen over de grond en vervolgde zijn weg.

Toen de slang ver genoeg weg was greep ze haar dochter vast. De andere kinderen die ze bij had wilden meteen zien of ze de slang op de foto had gezet en gingen alle foto's na. Daar bleek er eentje tussen te zitten. De moeder krijgt nog elke keer bijna een hartaanval bij enkel de aanblik van de foto. ANGSTAANJAGEND!!

Klein detail: Deze bruine slang is de meest giftige op de hele wereld...

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50