Moeder maakt brownies met eigen moedermelk voor verkoop op school

Moeder maakt brownies met eigen moedermelk voor verkoop op school
  • in Overig
  • 13
  • 13714
  • 27/07/2017

Eigenlijk weten we niet zo goed wat we moeten denken van het bericht: een anonieme moeder die online bekent dat ze haar eigen moedermelk heeft gebruikt om brownies te maken die bestemd zijn voor de verkoop op school. Ze had geen tijd had om naar de winkel te gaan om melk te kopen…

Sanctimommy plaatste het bericht door op Facebook. In het bericht van de anonieme, biechtende moeder staat dat ze maar een beetje heeft gebruikt, ook omdat volgens haar sommige kinderen wat extra vitaminen kunnen gebruiken. Maar nu was een van de moeders op school erachter gekomen wat ze met de brownies had gedaan en maakt daar een hele zaak van. Nu vraagt ze haar online vrienden om advies.

Lees ook:
Vrouw kolft moedermelk voor vader met kanker

In de reacties wordt met afschuw gereageerd. Zo zegt iemand: “Het gaat om f** lichaamsvloeistof! Ik geef ook borstvoeding, ik ben heel erg voor borstvoeding, maar als mijn kinderen lichaamsvloeistof van een ander naar binnen krijgen dan zou ik daar ook een ding van maken!”

Een ander maakt het meer belachelijk: “Ik begrijp het helemaal. Mijn kinderen hadden laatste een limonadekraampje. Water halen was te ver dus heb ik maar wodka gebruikt in plaats van water. Nou zijn mijn buren kwaad. Ja hallo, waarom geen bedankje omdat je kinderen nu eindelijk een nacht hebben doorgeslapen!”

Ziektes

Volgens deskundigen is de kans dat er ziektes via moedermelk wordt verspreid klein, maar het is wel mogelijk. En wat als de moeder drank of drugs heeft gebruikt?

In een reactie zegt de moeder: “Ik dacht dat het niet zo erg zou zijn. Ik denk dat sommige kinderen echt iets voedzaams kunnen gebruiken.”

Hoe zou jij het vinden als jouw kind moedermelk van een andere moeder binnen zou krijgen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (13) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50