Moeder geeft prachtige uitleg over haar post-zwangerschapsbuik aan zoontje

Moeder geeft prachtige uitleg over haar post-zwangerschapsbuik aan zoontje
  • in Moeder
  • 2
  • 12200
  • 23/11/2017

Sommige posts kunnen zeer inspirerend zijn. Zeker als ze herkenbaar zijn. Zo deelde deze moeder via sociale media haar uitleg die ze gaf toen haar zoontje vroeg wat er met haar buik aan de hand is.

Zeven dagen na de geboorte van haar tweelingdochters vroeg haar zoontje wat er nu precies aan de hand is met haar buik. Hayley Garnett deelde op Instagram een foto van haar post-zwangerschapsbuik en haar pasgeboren tweeling.

Lees ook:
Souvenirs die je aan je zwangerschap overhoudt

Striemen op buik

“Vanochtend vroeg Archer wat er met mijn buik aan de hand is en ik vertelde hem dat al mijn kinderen striemen op mijn buik achterlaten zodat ik nooit vergeet dat ik ze helemaal in mijn eentje in mijn buik heb laten groeien en dat ze nu gezond ter wereld zijn gekomen. Het is een herinnering voor altijd of ik nu zelfvertrouwen heb met deze striemen of niet, het staat boven kijf dat mijn lichaam wonderen heeft verricht.”

Reacties

Er kwamen hele mooie reacties op haar post. Zo zei een moeder “Bedankt, ik worstel om mijn lichaam na de bevalling te accepteren, maar dit toverde een glimlach op mijn gezicht.”

Schaam jij je voor je buik na je zwangerschap?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50