Lieve foto’s: moeder verkleedt dochtertje terwijl ze slaapt

Lieve foto’s: moeder verkleedt dochtertje terwijl ze slaapt

Mama en fotografe Laura Izumikawa maakt de liefste foto’s van haar dochtertje Joey als ze haar slaapje doet. Ze verkleedt haar dan zonder dat haar dochtertje het merkt.

In 2016 ging al eens een foto van het meisje viraal. Daarop besloot haar moeder om door te gaan met haar verkleedpartijen tijdens het slaapje van haar dochter. Nu heeft dat geresulteerd in het fotoboek Naptime with Joey.

Lees ook:
Zo maak je de mooiste foto's van je kinderen

Joey is inmiddels een jaar en volgens haar moeder slaapt ze nog steeds diep genoeg om haar te verkleden zonder dat ze er ook maar iets van merkt. Op haar Instagram-account zijn heel veel schattige foto's te zien. We hebben er een paar uitgelicht. Kijk en geniet:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50