Lief: moeder maakt K3-regenboogshirtjes voor haar jongetjes

Lief: moeder maakt K3-regenboogshirtjes voor haar jongetjes
  • in Peuter
  • 0
  • 4485
  • 04/01/2016

K3 is met de nieuwe bezetting nog steeds helemaal hip en hot onder kleine dametjes, maar vergis je niet: óók onder jongetjes. En dát wordt door Studio 100 nog weleens vergeten. En daarom ging deze supermama zelf met naald en draad aan de slag voor haar twee zoontjes.

K3 is populairder dan ooit tevoren. En dat weten de zakenmensen van Studio 100. K3-broodtrommels, K3-dekbedden, K3-haarborstels: you name it, they sell it. Zo zijn ook de regenboogjurkjes van de dames inmiddels te koop in kindermaten en razendpopulair onder de vrouwelijke, kleine fans. 



Maar… wat als je fan bent en je bent een jongen? Karlien Surdiacourt is zo’n moeder die twee jongetjes heeft die elk nummer van K3 mee kunnen zingen. ‘Het is een beetje jammer dat in de merchandising niet aan de jongetjes gedacht wordt die ook de cd's kopen, naar de tournee gaan en de hele dag 10.000 luchtballonnen meebrullen’, aldus Karlien. 

Wij vinden haar creatie er fantastisch uitzien! Misschien een idee voor de dames en heren van Studio 100?

Heb jij ook jongetjes die fan zijn van K3?

Bron: HLN

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50