Kind op het potje middenin een restaurant?

Kind op het potje middenin een restaurant?

Een moeder in Engeland veroorzaakte een rel online omdat ze haar kind publiekelijk op het potje zette in een openbare pub. Dit werd gezien door een andere moeder die er op haar beurt weer een bericht over op internet zette. 

De moeder die het bericht online zette deed dit om uit te zoeken of dit misschien sociaal geaccepteerd wordt onder ouders. Het bericht veroorzaakte een heleboel ophef. Veel mensen gaven aan het 'smerig', 'aanstootgevend' en 'onhygiënisch' te vinden.

De vraag van de moeder online: "Gisterenavond genoot ik van een diner in een nette pub terwijl plots aan een andere tafel een moeder haar kind op het potje zette...Is dit normaal?"

Lees ook: Deze zindelijkheidstraining HACK gaat je verbazen EN helpen!

Niet geaccepteerd

Vrijwel alle reacties op het bericht waren negatief. Men vond het absoluut niet geaccepteerd om dit zo te doen. Ouders vonden dat het kind zo niet leerde om naar de wc te gaan of op een juiste manier het potje te gebruiken.

Een aantal ouders gaven wel aan dit al vaker te hebben gezien of zelf een potje mee te nemen als ze onderweg zijn. De laatste gaven aan het potje dan altijd te gebruiken in het gewone toilet en nooit openbaar.

Goede bedoelingen

Waarschijnlijk had de moeder in kwestie echt wel goede bedoelingen. Je bent tenslotte heel actief bezig met je kindje en het zindelijk krijgen. Dat is niet altijd makkelijk en kan je in sommige gevallen tot waanzin drijven. Het is dan echt niet zo'n gek idee dat je een potje onderweg bij je hebt, bijvoorbeeld als je lange afstanden aflegt. Maar ze had beter even met kind en potje in de toilet kunnen gaan staan.

Hoe pak jij de zindelijkheidstraining aan als je onderweg bent?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50