Hoera Babybytes is volledig vernieuwd. Wat vind je ervan?

Hoera Babybytes is volledig vernieuwd. Wat vind je ervan?

Als je BabyBytes regelmatig bezoekt, zal het je vast niet ontgaan zijn: we hebben een nieuwe layout en daar zijn we verschrikkelijk trots op!

In 2006 is BabyBytes gestart, in de eerste instantie als info-community voor (aanstaande) moeders. Het forum werd al snel een begrip: vele moeders kwamen hierdoor met elkaar in contact. Sommigen zijn zelfs goede vriendinnen geworden, iets wat wij natuurlijk onwijs gaaf vinden om te horen!

Redactie
Eind 2015 is besloten dat we meer wilden met BabyBytes. Naast ons - nog steeds - erg populaire forum, de informatieve artikelen en de namensites, wilden we ook meer actuele content. Er werd een redactie opgericht en sinds december 2015 vullen we BabyBytes ook dagelijks met herkenbare, grappige, ontroerende en nieuwswaardige artikelen.

De layout moest op deze nieuwe functie van BabyBytes aangepast worden en dat is nu gebeurt. Onze artikelen hebben een mooiere plaats gekregen in de nieuwe layout, de kleuren zijn rustiger en moderner en het geheel past gewoon veel beter bij de uitstraling die we bij BabyBytes voor ogen hebben.

Wat kan je verder van ons verwachten? Naast onze mooie, overzichtelijke layout staan er geen grote veranderingen meer op het programma. Onze redactie is - vooralsnog - compleet en we blijven de site elke dag vullen met leuke content. Het forum draait door en onze bibliotheek aan informatieve artikelen blijft waar die is.


Mocht je nog leuke ideeën hebben voor artikelen op BabyBytes, feedback hebben met betrekking tot de nieuwe layout of op een andere manier je ei kwijt willen: mail naar betty@babybytes.nl of suzanne@babybytes.nl is altijd welkom :-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50