Hilarisch: weer een kind dat een live tv-interview verstoort

Hilarisch: weer een kind dat een live tv-interview verstoort

We zagen het al eens eerder op de BBC gebeuren: een kind dat zijn vader stoort terwijl hij live een interview geeft op televisie. En nu is het dus wéér gebeurd.

Vanuit huis werken, klinkt zo ideaal, totdat je kind op een cruciaal moment de boel verstoort. Dat gebeurde onlangs weer tijdens een live interview op televisie.

Ben ik in beeld?

Papa Daniel Smith-Rowsey, professor en filmhistoricus aan de St. Mary’s College van Californië, werd door de engelstalige tak van de televisiezender Al Jazeera geïnterviewd over de Golden Globes, toen zijn 5-jarige zoon onverwachts in beeld kwam.

“Uhm… dat is mijn kind, sorry”, zei de filmhistoricus toen zijn zoon plotseling in beeld kwam.

Lees ook:
Zo zou een moeder het oplossen als ze tijdens een interview wordt gestoord

Deur niet op slot

“Ik zag hem binnenkomen en ik vervloekte mezelf dat ik de deur niet op slot had gedaan”, vertelt hij aan de nieuwssite Today.com. Smith-Rowsey zegt dat hij het er eigenlijk nooit met zijn zoon over gehad over wat hij wel en niet mag als hij aan het werk is. “Ik had eigenlijk gehoopt dat hij wel aan zou voelen dat het niet de bedoeling was dat hij in beeld zou komen.”

Maar helaas… Het jongetje voelde dat helemaal niet aan en bleef lekker in beeld, terwijl hij met een autootje over zijn vaders schouder rijdt.

Nog een live-uitzending verstoord

Het filmpje doet denken aan de video van een ander live-interview waarbij een vader door zijn twee kinderen werd gestoord:

Heeft jouw kind je wel eens verstoord tijdens een belangrijk thuiswerkmoment?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50