Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik

Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik
  • in Overig
  • 0
  • 30531
  • 22/02/2017

Wat ons het meest is opgevallen aan de aflevering van Vier Handen Op Een Buik van gisteravond, is de hartverwarmende, liefdevolle manier waarin ex-miss Nederland Kim Kötter 'haar' tienermoeder Isalyn (19) bijstond. Niet alleen had ze vertrouwen in haar en nam ze haar mee op daadwerkelijk nuttige uitjes, ook voorzag ze Isalyn en haar zoontje Jaimy van leuke, handige cadeau's. 

Negentienjarige Isalyn werd zwanger van haar vriend Johnny, nadat ze geen voorbehoedsmiddelen gebruikten. Hij werkt fulltime, zij niet. Isalyn heeft ADHD en daarom het idee dat geen enkel baantje geschikt voor haar is. Ze rookt en hangt op de bank, maar echt iets veranderen om haar leven op de rit te krijgen lijkt ze niet te willen. 

Positieve kant

Gelukkig zien we later in de aflevering dat Isalyn en Johnny een nieuw huisje toegewezen krijgen en lijkt alles de positieve kant op de gaan. Na de bevalling stopt Isalyn opeens wel met het roken en overweegt ze wel serieus een parttime baan te gaan zoeken. 

Bij wijze van afscheid heeft Kim nog een lieve fotoshoot geregeld en daarna is het tijd voor de tranen. Alle BN'ers die we hiervoor hebben gezien waren lief en betrokken, maar als er al een ranglijst zou zijn op basis van betrokkenheid, dan zou Kim wat ons betreft op de eerste plaats staan. 

De aflevering is terug te kijken op de site van de NPO.

Beeld uit aflevering van Vier Handen Op Een Buik.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50