Hartverwarmende foto’s: te vroeg geboren baby’s vieren kerst

Hartverwarmende foto’s: te vroeg geboren baby’s vieren kerst
  • in Baby
  • 0
  • 2673
  • 20/12/2017

Om de ouders van te vroeg geboren baby’s of baby’s die ernstig ziek zijn een hart onder de riem te steken, bracht de kerstman al vroeg een bezoekje aan de intensive care in Houston. Dat leverde een aantal hartverwarmende foto’s op.

Het bezoekje van de Kerstman werd georganiseerd door vrijwilligers. April Neal, moeder van een 13 weken te vroeg geboren zoon is blij dat de vrijwilligers voor een beetje kerstsfeer zorgen. “We kregen te horen dat de Kerstman langs zou komen en dat vond ik zo leuk. Ik kreeg zelfs de mogelijkheid om mijn zoon voor het eerst te verkleden en dat was heel speciaal. Ik was een beetje emotioneel tijdens het bezoekje van de Kerstman en ook dankbaar voor een gebeurtenis waardoor alles weer een beetje normaal lijkt voor gezinnen die hun tijd op de intensive care doorbrengen. Ik ben heel blij met de foto’s en heb ze meteen met familie en vrienden gedeeld.”

Kijk en smelt:

Foto's: Texas Children's Hospital

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50