Ha, eindelijk! Emoji's voor moeders

Ha, eindelijk! Emoji
  • in Moeder
  • 1
  • 6624
  • 24/08/2016

Nadat ik voor het eerst een positieve zwangerschapstest in handen had gehad, ging er een wereld voor me open aan fora, blogs en whatsappgroepen voor moeders. Momenteel zit ik in een groep vol leuke moeders waarin we elkaar steunen als de nachten zwaar geweest zijn, lachen we om elkaars lieve babyfoto's en sturen we elkaar interessante babynieuwtjes. 

Tot nu toe bestonden onze berichtjes voornamelijk uit tekst en hier en daar eens een verdwaalde smiley van een gele baby met een dubieuze glimlach. Vanmorgen kwam ik echter een geweldig leuke, nieuwe app tegen: EmojiMom. Zoals de titel al zegt: een verzameling Emoji's voor moeders! 

Wat je kunt verwachten? Emoji's van moeders die achter hun kind aanrennen, van moeders met babyspuug in het haar en van moeders die 's nachts met een wakkere baby in bed zitten. Maar ook een emoji van een positieve zwangerschapstest, een kloppend hartje op een echo, een misselijke aanstaande moeder en een uitpuilende luiertas. Kortom: echt álles waar je als (aanstaande) moeder mee te maken krijgt. 

The Emoji New Moms Really Need from EmojiMom on Vimeo.

Ze zijn misschien niet allemaal erg nodig of erg bruikbaar, maar leuk zijn ze zeker wel. Dus mocht je eens wat anders willen dan dat gele gezinnetje met een lachende vader, moeder en kind: check dan vooral de EmojiMom-app eens, met meer dan 250 emoji's die het leven van een zwangere en/of moeder perfect weergeven! Hij kost €0,99 en hij is (vooralsnog) alleen te koop voor iPhone-gebruikers. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50