George Clooney huilt vier keer per dag sinds komst tweeling

George Clooney huilt vier keer per dag sinds komst tweeling
  • in Baby
  • 0
  • 4716
  • 22/09/2017

Een baby krijgen kan naast een prachtige, bijzondere ervaring ook zwaar en overweldigend zijn en we kunnen ons voorstellen dat dit dubbel zo heftig (en ook leuk, uiteraard!) is als je een tweeling krijgt. Blijkbaar verandert het feit dat je 's werelds bekendste Hollywoodster bent daar niets aan...

George Clooney sprak zich laatst namelijk voor het eerst openlijk uit over zijn veranderde leven sinds de komst van zijn tweeling, Alexander en Ella. Op het filmfestival van Toronto vertelde hij aan Daily Mail zijn eerlijke verhaal. En weet je: dat klonk eigenlijk best herkenbaar allemaal. 

"Weet je nog? Toen ik single was en er niet voor hoefde te zorgen dat mensen in leven bleven?" vraagt hij grappend aan de journalist. Hij laat foto's zien van zijn drie maanden oude tweeling en vindt het bijzonder om te zien hoe verschillend zijn kinderen zijn. Ella is een petite poppetje met megagrote ogen en Alexander een stevige jongen 'die alleen maar eet en zit'. "Ze huilen eigenlijk nooit. Sowieso minder dan ik," vertelt hij, "ik huil zo'n vier keer per dag, omdat ik zo moe ben..."

Verrassing

"De baby's hebben hun moeder vooral heel veel nodig. Amal geeft borstvoeding en hierdoor kan ik op dat gebied weinig helpen. Ik heb onmetelijk veel respect voor mijn vrouw. Ze slaapt maar zo'n twee uur per nacht en de manier waarop ze contact heeft met onze kinderen is ongelofelijk bijzonder." 

Afgezien van de vermoeidheid is George voornamelijk dolverliefd op zijn kinderen: "Weet je, ik had eigenlijk verwacht dat ik dit nooit mee zou maken. Ik ben nu 56 en dacht altijd dat de focus in mijn leven op mijn carriere lag. Ik had me daar al bij neergelegd. Ik ben dus extra gelukkig dat ik nu alsnog vader ben van de grappigste kinderen op de wereld."

Tijdens het filmfestival is hij voor het eerst zonder zijn kinderen, die begin juni geboren werden. "Ik kan eigenlijk alleen maar denken: God, ik wilde dat ik nu bij ze was! Grappig eigenlijk!" 

Bijzondere namen

Hollywood-stellen staan er doorgaans niet om bekend hun kinderen een 'gewone' naam te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan arme North West, Pilot Inspektor en Fifi Trixibelle. George en Amal hebben hier een bewuste keuze in gemaakt: "Onze kinderen krijgen het vanwege onze beroemdheid al zwaar genoeg. Hun leven zal - hoe zeer we ook ons best doen als ouders - toch onder een vergrootglas liggen. We wilden ze dus niet óók nog opzadelen met een idiote naam..." 

Hoera dus voor George Clooney! Welkom in de wondere wereld van het ouderschap! :-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50