‘Finn en Femke populairste kindernamen van 2016’

‘Finn en Femke populairste kindernamen van 2016’
  • in Baby
  • 0
  • 9318
  • 05/01/2016

Finn en Femke worden de populairste jongens- en meisjesnamen van 2016. Dat verwacht de website ikbenZwanger.com op basis van bezoekersstatistieken. Elk jaar worden de meest populaire voornamen voor het komende jaar voorspeld en dit jaar komen Femke en Finn naar voren.

IkbenZwanger.com registreert in samenwerking met NaamWijzer.nl naar welke voornamen het meest wordt gezocht. Finn en Femke zijn de snelste stijgers in de lijsten met populaire jongensnamen en meisjesnamen voor 2016.

Finn en Femke
De namen Finn en Femke staan op dit moment nog niet op de eerste plaats in de top 20 van populairste voornamen. Finn en Femke staan op de tweede plaats. Vanwege de snelle stijging van beide namen wordt verwacht dat ze eind 2016 op de eerste plek staan. De huidige top 3 van populairste jongensnamen van 2016 is Kyan, Finn en Senn. Bij de meisjesnamen is de top 3 op dit moment Yara, Femke en Fiene.

Populairste voornamen begin 2017 bekend
De sociale verzekeringsbank (SVB) registreert de persoonsgegevens van alle pasgeboren kinderen in Nederland en houdt bij welke voornamen ouders kiezen voor hun kindje. In het begin van het nieuwe jaar maakt de SVB bekend welke voornamen het jaar daarvoor het vaakst gekozen werden door de kersverse ouders. Of Finn en Femke inderdaad de populairste namen van 2016 zijn wordt dus in januari 2017 duidelijk. Binnenkort wordt bekend of de voorspelling van vorig jaar uitgekomen is. Toen voorspelde de website dat Kyan en Yara de populairste kindernamen van 2015 zouden zijn.

De SVB maakt in januari 2017 bekend welke jongens- en meisjesnamen het meest aan baby's werden gegeven in 2016.

Ga jij in 2016 bevallen? Weet jij al welke naam jullie gaan geven aan jullie zoon of dochter?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter!

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50