Even lachen: kantoordief steelt per ongeluk moedermelk

Even lachen: kantoordief steelt per ongeluk moedermelk
  • in Voeding
  • 0
  • 3173
  • 22/07/2016

Iedereen die op een kantoor werkt met een gezamenlijke koelkast in plaats van een kantine, kent het fenomeen wel: je legt je lunch erin en vervolgens heeft iemand anders het opgegeten of gedronken. Soms zelfs als je je eigen naam erop hebt geschreven! Echter, deze kantoordief denkt volgende keer wel twee keer na…

Toen een vrouw ontdekte dat een sneaky collega haar ‘koffiecreamer’ al de hele week gebruikte, besloot de vrouw: wie het laatst lacht, lacht het best.

Wat ze deed? Ze plakte een briefje op het flesje in de koelkast om de dief te laten weten dat hij geen koffiemelk gebruikte, maar dat hij… haar moedermelk opdronk!

Briefje
De tekst op het briefje was als volgt:

‘Goedemorgen tegen degene die al een week lang mijn koffiecreamer gebruikt…. Surprise!! Je hebt mijn moedermelk gedronken de hele week. Hoop dat je het lekker vond – proost! P.S. Het is biologisch, dus no worries.’

De foto van het briefje was op Facebook gedeeld en had meer dan 12000 likes en 2500 shares gekregen in slechts drie uur.

Reacties
Er kwamen grappige reacties op de Facebook-post als ‘ik zou uitzoeken wie het was en geld vragen voor het goede voedingssupplement dat hij/zij nu gratis heeft gekregen’ en ‘ik wed dat hij/zij zich geweldig voelde de hele week, maar niet wist waarom’. Anderen zeiden dat moedermelk in de koffie gebruiken niet eens zo abnormaal is. ‘Als ik geen koffiemelk of -creamer meer heb, gebruik ik moedermelk – het is serieus de beste koffiemelk’, schreef een Facebook-gebruikster.

De vraag is alleen: zou er echt moedermelk in het flesje hebben gezeten…? Wij denken van niet. Maar een hilarische grap is het wel! ;-)

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50