Eindelijk: de eerste foto’s van tweeling Enrique Iglesias

Eindelijk: de eerste foto’s van tweeling Enrique Iglesias
  • in Baby
  • 1
  • 7922
  • 18/01/2018

Dat ze ineens vader en moeder zijn geworden van een tweeling, kwam eind vorig jaar volkomen uit de lucht vallen. Nu kunnen Enrique Iglesias en Anna Kournikova het toch niet laten om de eerste kiekjes van hun zoon en dochter aan de wereld te laten zien.

Zanger Enrique Iglesias en voormalig tennisster Anna Kournikova zijn al meer dan zestien jaar bij elkaar. Over hun privéleven laten ze vrijwel niets los en ook nooit zijn ze op een rode loper te zien. Het kwam daarom ook als donderslag bij heldere hemel dat Anna zwanger was en in december 2017 van een tweeling beviel. De jongen zou Nicholas heten en het meisje Lucy, maar zelfs dat is niet officieel bevestigd.

Lees ook:
11 slimme parenting hacks en tips voor ouders van een tweeling

Foto's op Instagram

Toch kunnen de twee het niet laten om via Instagram een kiekje van de tweeling te delen. Beiden deden dat met dezelfde tekst: ‘My sunshine’.

Een bericht gedeeld door

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50