Eerst was er 1, daarna kwamen er 2 en nu is ze zwanger van …

Eerst was er 1, daarna kwamen er 2 en nu is ze zwanger van …

Toen Nia Tolbert ontdekte dat ze zwanger was, had ze het gevoel dat ze zich anders voelde. Ze had meer last van zwangerschapsmisselijkheid vergeleken bij haar vorige zwangerschappen. Al snel zou ze erachter komen waarom ze zich zo anders voelde…

Nia is moeder van drie jongens: haar 6-jarige zoon Shai en de 2-jarige tweeling Riley en Alexander. Zou het misschien weer een tweeling worden? “Ik voelde me een beetje raar”, vertelt ze aan de nieuwssite Today.com. “Ik kreeg alle symptomen veel eerder en ook heftiger. Mijn buik groeide snel en was ook veel groter dan bij mijn eerdere zwangerschappen.”

Lees ook:
Er worden minder tweelingen geboren en dat komt door ivf

Meerlingen in de familie?

Bij de eerste echo vroeg de echoscopist of er misschien meerlingen in de familie voorkwamen. Hierdoor dacht Nia dat ze gelijk had en zwanger was van een tweeling. De echoscopist bevestigde dat het om een tweeling ging.

Nia schrok een beetje, maar goed, ze hebben het al eerder meegemaakt. Ze ging nog even naar het toilet en toen ze terugkwam zei de echoscopist dat ze nog een scan wilde doen.

“‘Eigenlijk zijn er drie baby’s’, zei ze. Ik vroeg of ze kon controleren of het er geen vier zijn.”

Zorgen om echtgenoot

Terwijl Nia met open mond naar baby A, B en C zat te kijken, maakte ze zich zorgen om haar echtgenoot. “Ik maakte me zorgen over hoe ik dit aan mijn man, Robert, moest vertellen.”

Een paar dagen later ging Nia voor een paar dagen naar Tampa in Florida. Ze besloot haar man een cadeau en een briefje te geven. In het briefje vertelde ze hem dat ze van hem houdt en het cadeautje was een foto van de echo inclusief drie onesies. Toen Robert het cadeautje opende was hij stomverbaasd.

“Ik was totaal verbijsterd. Ik moest een paar keer met mijn ogen knipperen en dacht: ‘Wow, dit is het echte leven.’”

Toch is hij ervan overtuigd dat het allemaal goed gaat komen. “We zijn een goed team”, vertelt Nia.

Een paar weken geleden hadden ze een feestje om het geslacht te onthullen. In februari zal het gezin worden uitgebreid met drie meisjes.

Bron

Chantal is online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50