Een plek ter ere van post-zwangerschapslichamen

Een plek ter ere van post-zwangerschapslichamen

Het is wat: ben je net bevallen, wordt er gevraagd of je zwanger bent! En als je dan vertelt dat je net bevallen bent, dan zie je ze denken: “Waarom heeft ze haar oude figuurtje nog niet terug?” Deze moeder vindt dat post-zwangerschapslichamen iets meer eer verdienen.

Vlak nadat Whitney Dwyer was bevallen werd haar regelmatig gevraagd of ze zwanger was. Al snel kreeg ze hier genoeg van. Het lijkt wel alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je na je bevalling weer zo snel mogelijk strak in je vel zit. Maar het is heel normaal dat dit even tijd kost of dat het nooit meer de oude wordt.

Lees ook:
Fitmom: deelt 'imperfect' lichaam na zwangerschap

Een veilige plek

Daarom richtte ze een blog op: My Post Baby Body Life. Een veilige plek waar vrouwen hun lichaam na een bevalling kunnen omarmen.

“Bereid je voor om trots te zijn op jezelf. Dit is een blog ter ere van gesprekken of foto’s van vrouwen en hoe ze tegenover hun lichaam staan na een bevalling. Het gaat niet over gewicht verliezen of de nieuwste work-out trends.”

Vrouwen delen hun verhaal

Whitney wil dat vrouwen zich goed voelen over hun lichaam en ze heeft al een aantal moeders om zich heen verzameld die hun verhaal delen:

Chantal is online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50