Dé modetrends voor de lente en zomer van 2016

Dé modetrends voor de lente en zomer van 2016

Of je nu moeder bent of niet, zwanger bent of helemaal in shape: (vrijwel) elke vrouw wil er graag leuk en volgens de laatste trends uitzien. En een nieuw seizoen betekent nieuwe trends. Daarom hebben wij vast de leukste modetrends voor de lente en zomer van 2016 op een rij gezet.

Blote schouders en off shoulder
Vorig jaar zomer zagen we deze trend al af en toe voorbij komen en deze zomer zul je ‘m waarschijnlijk nog vaker zien: de bloteschoudertrend! Supersexy en past bij elk figuur, zelfs als je zwanger bent!

Blauw & roze
Ook de volgende trend past perfect bij in het thema zwangere vrouw haha! De kleuren (licht)blauw en (zacht)roze zijn namelijk helemaal hot deze zomer! Deze lichte pastelkleuren zorgen voor een instant lentegevoel. Ook mintgroen zul je vaak in het straatbeeld zien.

Wijde mouwen
Last van kipfiletjes als je zwaait? No worries, want deze zomer zijn wijde mouwen helemaal hot. Je ziet ze zowel lang, driekwart als kort op de catwalk. Ook zie je wijde mouwen met onderaan een strakke, elastieke band waardoor er een pofmouw ontstaat.

Korte jacks
Het bomberjack zien we de laatste jaren al steeds vaker voorbij komen. Maar deze zomer is niet alleen het bomberjack on trend, maar zie je meer korte, rechte jacks en jasjes zonder taille. Je benen lijken hierdoor slanker. We like!

Oranje boven
Heb je nog een oranje jurkje in je kast hangen die je had gekocht voor Koningsdag en/of het WK? Deze zomer kun je ‘m gewoon weer aantrekken, zo vaak als je wilt, want oranje is een opvallende trendkleur voor komend seizoen. En het leuke van oranje is dat je extra bruin/zomers lijkt!

Strepen
Ook deze trend zagen we vorig jaar zomer al in de winkels hangen. Gelukkig kun je je streepjesitems deze lente weer gewoon uit de kast trekken! Vaak met een witte ondergrond en de strepen kunnen zowel horizontaal, verticaal en diagonaal lopen.


Jeans met gaten
Een trend die je niet alleen maar aan kunt als het hoogzomer is, maar ook bij wat lagere temperaturen: de jeans met gaten! Het is een trend die eigenlijk om de paar jaar wel terugkeert, en momenteel weer helemaal hot is.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Beeld: Pinterest

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50