Dreumes laten helpen in het huishouden? Hier dé truc!

Dreumes laten helpen in het huishouden? Hier dé truc!

Het huishouden runnen is een beetje als je tandenpoetsen: het is nodig, maar of het ook leuk is? Gelukkig hoef je het niet in je eentje te doen: je kunt, als je ‘m hebt, ook je dreumes inzetten voor wat klusjes. Deze papavlogger vertelt je hoe – en het is écht heel simpel.

Jordan Watson uit Nieuw-Zeeland heeft een succesvol YouTube-kanaal: op How To Dad geeft hij vaders op hilárische wijze tips en tricks over het ouderschap. Zijn laatste video spant wat betreft genialiteit toch wel de kroon: Jordan laat zien hoe hij zijn dreumes een handje laat helpen in het huishouden. Hoe hij dat voor elkaar krijgt, is zó eenvoudig dat je je bijna afvraagt waarom je bij de opvoeding van je kinderen nog trucjes inzet. Het geheim van papa Watson? Gewoon vrágen of je kleintje iets wil doen. “Het zijn baby's, die doen alles. Dus vraag het gewoon als je iets wilt.” En inderdaad: zijn dochtertje Alba grijpt na een simpel vragen bijna fluitend naar de afwasborstel en stofzuiger. Ook het vuilnis even wegbrengen is geen probleem. En het toilet schoonmaken? Ja, dan is ze dus níet gekke Henkie, hè? Kijk en lach mee!

Bron: DailyMail
Beeld:screenshot YouTube

Gerelelateerde artikelen


Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Mem fan E en B

  Hier ook een dochter van 2 dit mij graag 'helpt'

 • Linda-Veronique

  Deze papa is zo leuk te volgen op Facebook. Hij heeft altijd leuke filmpjes!

 • pindakaas99

  Hier een meisje van 6.5 die mama nog steeds graag helpt

 • Linaa

  Hahaha geweldig gemaakt

 • rlyblue

  Hih herkenbaar! Hier ook een peuter die graag 'meehelpt'. Vooral de was in de wasmachine doen kan hij prima. Handig, want dan hoeft zwangere mama niet te bukken. En als het in de droger moet, die bovenop de wasmachine staat, geeft hij het ook aan

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

6 leden zijn nu online
Aanmelden