Dit is de meest gevolgde Instagram-'baby' ter wereld

Dit is de meest gevolgde Instagram-
  • in Baby
  • 2
  • 13726
  • 08/03/2017

Met veertien maanden is Harlen Bodhi White misschien wel de jongste influencer op de social media markt. Onder hem rust nu al een enorm bedrijf. Gehuld in de duurste en nieuwste designer kleding zittend onder een grote lamp in zijn huis heeft Harlen Bodhi White een driftbui. Hij is geen diva, wat je wel zou verwachten van een model van zijn kaliber, nee hij krijgt tanden.

In de 14 maanden na zijn geboorte heeft zijn moeder, Chelsea White (27) meer dan 1000 foto's en video's van haar zoontje op Instagram gezet. Meer dan 200.000 mensen volgen zijn profiel, want dat is het, ZIJN profiel. 

Fans over de hele wereld

Harlen's fans bevinden zich over de hele wereld. Van Amerika tot het Midden Oosten en weer terug. Dat zijn fanbase zo groot is komt ook door bekendheden als Kris Jenner en Rob Kardashian die kleding van hun kinderlabel naar Harlen sturen. Via die Instagram accounts worden er weer miljoenen mensen naar dat van Harlen gestuurd.

Appel valt niet ver van de boom

Chelsea is geen onbekende in het vak van kindermodellenwerk. Vanaf haar zesde stond zij al voor een camera. Op haar 22e kreeg ze dochtertje Harlow die nu vijf is. Zij heeft meer dan 62000 volgers op Instagram. Maar juist het Instagram van haar kleinere broertje Harlen laat zien hoe Social Media onbekende mensen kan veranderen in ware celebs.

Baby influencer

De opkomst van de baby-influencer is niet onopgemerkt gebleven. Tegenwoordig halen moeders hun inspiratie vooral van Instagram accounts in plaats van fysieke winkels of advertenties. Iets dat moeder Chelsea heel goed merkt en waar ze feilloos op inspeelt. Een foto van haar zoon drijvend in zwemkleding op de Bahama's heeft zo'n 4000 likes. Een video van hem op een schommel van een bepaald merk is al 40.000 keer bekeken. Het merk dat de schommel verkoopt heeft zelf maar 660 volgers. 

Als wederdienst voor al deze spullen, tagt Chelsea het merk in de opmerkingen onder de foto en roept haar volgers op het account van het merk te bezoeken en eventueel een aankoop te doen. Meestal als ze iets heeft aangeprezen is het product of kledingstuk binnen no-time uitverkocht.

Reclame richtlijnen 

Sommige posts zijn gesponsord door merken en wanneer dit het geval is, zet Chelsea het erbij. Dat is ze verplicht door speciale reclame richtlijnen. "Op deze manier zorgt Harlen zelf voor zijn kleding en speelgoed etc." Zegt Chelsea. Elke dag stromen de emails binnen met de vraag of ze kleding en spullen kunnen sturen. Het huis van de White familie staat tot de nok toe gevuld met gekregen spullen voor de kinderen.

Om de paar maanden houdt Chelsea een grote verkoop waar ze alle spullen van de maand ervoor verkoopt. Binnen 48u is bijna alles altijd uitverkocht. 

What about Harlen?

De grote vraag is nu eigenlijk, 'wat gaat Harlen hiervan vinden als hij oud genoeg is om bewust te zijn van zijn beroemdheid?' Zal hij zich misbruikt voelen? Zijn moeder is er zeker van dat hij super trots gaat zijn op al zijn mooie en schattige babyfoto's. Laten we dat maar hopen dan ja.

Voor iedereen die nog geen volger was en dat wel wil worden, dat kan hier.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50