Dilemma: ga je als vader naar het heren- of damestoilet met je dochter?

Dilemma: ga je als vader naar het heren- of damestoilet met je dochter?

“Papa, ik moet plassen!” En dan net als je in een winkel staat. Je vindt een openbaar toilet. Maar nu de vraag: ga je naar het heren- of damestoilet? Deze vader deed wat hij dacht wat het beste was, maar maakte heel wat los.

Hij koos ervoor om met zijn 4-jarige dochter naar het damestoilet te gaan. Volgens zijn vrouw had hij dat niet moeten doen. Op Mumsnet.com plaatste ze haar mening.

“Help mijn man en mij alsjeblieft met een meningsverschil. Als onze dochter naar een openbaar toilet moet, dan gaat hij met haar naar het damestoilet. Ik heb tegen hem gezegd dat vrouwen dat niet prettig vinden en dat hij haar naar het herentoilet moet meenemen. Ben ik nu onredelijk of heeft hij gelijk?”

Lees ook:
Hilarisch: vader houdt verkleedpartijtjes met dochter

Reacties

De reacties waren uiteenlopend. Volgens de een zou hij dit niet moeten doen, een ander had een man dit nog nooit zien doen. Maar ook reacties als “bizar”, “niet gepast van hem” en “Ik vind het niet kunnen” kwamen voorbij.

Maar niet iedereen was het met de moeder eens. Veel mensen zouden hetzelfde doen als ze in de schoenen van haar man zouden staan. “Ik begrijp de moeilijke situatie, maar ik heb liever een vader in het damestoilet dan dat een 4-jarig meisje naar het herentoilet gaat en geen idee hebben wat ze daar allemaal ziet.”

Een ander zou het helemaal niet erg vinden als een vader met zijn dochtertje naar het damestoilet zou gaan. Ook opperen veel mensen het idee dat er meer familietoiletten moeten komen. Een prima idee lijkt me!

Dus vaders: wat zouden jullie doen als je dochter moet plassen en je zoekt een openbaar toilet op: ga je naar het heren- of het damestoilet?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50