Deze vader en dochter rocken het internet met hun kapsel

Deze vader en dochter rocken het internet met hun kapsel

Benny Harlem uit Californië is singer-songwriter, zanger, model en… vader van de zesjarige Jaxyn. Samen met haar vormt Benny een heel opvallend duo: beiden beschikken over een prach-ti-ge haardos. Inmiddels worden steeds meer mensen er fan van.

Je hoeft je niet te schamen voor wie je bent en waar je vandaan komt: dat geeft Benny Harlem aan zijn dochter Jaxyn mee. Ze mag namelijk regelmatig laten zien wie ze is door met haar vader de mooiste zelfportretten te maken, die papa Harlem vervolgens op Instagram plaatst. Met succes: inmiddels telt het account ruim 100.000 volgers. Onder zijn foto's met zijn Jaxyn plaatst hij vaak zinnen over liefde en vaderschap. Benny: "Ik plaats mijn kinderen op een voetstuk. Wat mijn dochter weet, is dat als ze eerst van zichzelf houdt, ze liefde tegenkomt in liefde, vriendschappen en alle andere aspecten van het leven." Hartjes. Kijk en glimlach mee naar deze stunning vader-dochter-momentjes.


Foto: Benny Harlem

Foto: Benny Harlem

Foto: Benny Harlem


Foto: Benny Harlem


Foto: Benny Harlem


Beeld: Instagram.com/Benny Harlem
Bron: Bored Panda

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50