Deze beroemdheden maakten gebruik van een surrogaatmoeder

Deze beroemdheden maakten gebruik van een surrogaatmoeder

Er wordt natuurlijk heel wat gespeculeerd over de moeder van de kinderen van Cristiano Ronaldo. Ook wordt er druk gespeculeerd over Kim Kardashian die voor de derde keer moeder zou willen worden via een surrogaatmoeder. Maar er zijn heel wat meer beroemdheden die gebruik maakten van een surrogaatmoeder.

Sarah Jessica Parker

Samen met haar man Matthew Broderick kreeg actrice Sarah Jessica Parker in 2002 een zoon James Wilke. In juni 2009 werden de twee via een surrogaatmoeder ouders van de tweelingmeisjes Marion en Tabitha.

Ricky Martin

In 2008 werd zanger Ricky Martin via een surrogaatmoeder vader van een tweeling, Matteo en Valentino. In 2011 liet de zanger weten dat hij nog graag een dochter zou willen hebben.

Tyra Banks

Na vele mislukte IVF-behandelingen werd topmodel Tyra Banks in 2016 eindelijk moeder via een surrogaatmoeder. Het kindje kreeg de naam York en werd door het topmodel haar ‘wonder baby’ genoemd.

Elton John

Zanger Sir Elton John en zijn partner David Furnish werden tijdens kerst 2010 ouders van een jongen, Zachary. Via dezelfde surrogaatmoeder kregen ze in januari 2013 hun tweede zoon: Elijah.

Nicole Kidman

In 2010 kregen actrice Nicole Kidman en haar man Keith Urban een dochter via een surrogaatmoeder. Het meisje is wel de biologische dochter van Nicole en Keith.

Dennis Quaid

Acteur Dennis Quaid en zijn vrouw Kimberly Buffington kregen in 2007 via een surrogaatmoeder tweeling Thomas Boone en Zoe Grace.

Lucy Liu

Actrice Lucy Liu werd in 2015 dankzij de hulp van een surrogaatmoeder, moeder van een zoon, Rockwell.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50