De prachtige geboortefoto's van baby Djeylen

De prachtige geboortefoto

Wat zijn we toch blij met de geboortereportages die we eens in de zoveel tijd krijgen van onze geboortefotografen. Ook de geboortereportage die we vandaag aan jullie mogen laten zien, die van baby Djeylen, gemaakt door geboortefotograaf Marjolein, is werkelijk schitterend. 

"Als papa net even ligt te slapen wanneer mama mag beginnen met persen, dan weet je dat niemand had verwacht dat het zo snel zou gaan...

De vliezen waren 24 uur gebroken en dus gaan beide ouders naar het ziekenhuis. De volgende ochtend staan er meerdere inleidingen gepland, waardoor wordt besloten om direct door te pakken met weeënopwekkers. Halverwege de nacht ontvang ik een appje dat de ontsluiting nog niet zo hard vordert en dat ze nog net niet op vier centimeter zit. We spreken af dat ik met een uurtje rustig aan richting het ziekenhuis kom. Maar dat rustig aan, verloopt even anders wanneer ik kort na dat eerste appje een belletje krijg: "volledige ontsluiting".

Alles is stil

Ik spring mijn bed uit en zit binnen twee minuten in de auto op weg naar het ziekenhuis. Het is het eerste kindje voor beide ouders en ik ben heel benieuwd of ik toch nog op tijd zal kunnen zijn. Het voelt magisch om midden in de nacht richting het ziekenhuis te rijden en daar door de lege gangen te lopen, wetende dat je prachtige momenten mag gaan vastleggen.

Eenmaal aangekomen op de verloskamers zie ik dat mama een natuurtalent is. Ik begrijp dat binnen een paar persweeën hun kindje al is geboren. Er heerst verwondering over hoe snel het allemaal is gegaan, maar ik zie vooral twee enorm trotse ouders die hun ogen niet kunnen afhouden van hun kindje. Een prachtig ventje met de naam Djeylen Marcel, vernoemd naar zijn overleden oom. Zo bijzonder!

Natuurtalent

Waar mama een natuurtalent is qua bevallen is Djeylen een natuurtalent qua drinken. Eenmaal bij mama op de borst gooit hij zijn bolletje in de lucht en zoekt zo zelf zijn weg naar de borst. Prachtig om te zien hoe dit instinct werkt. Hij krijgt heerlijk de tijd om rustig te drinken en dan is het tijd om de controles te doen en krijgt hij zijn kleertjes aan. Papa mag hem dan ook lekker vasthouden en hij zoekt een fijn plekje op het bed waar hij eerst nog lekker lag te slapen. Nooit gedacht dat hij daar al zo snel zou zitten met zijn zoon in zijn armen."

Lieve ouders, bedankt dat we het verhaal over jullie bijzondere bevalling mochten delen. Wat hebben jullie een plaatje van een zoon! 

Reageer op dit artikel

reacties (0)