Een dreumes die doet alsof ze een serieus telefoongesprek voert

Sinds een tijdje heeft mijn dochtertje van bijna twee het bellen helemaal ontdekt. En bellen kan met heel veel voorwerpen hè, de afstandsbediening van de televisie, een broodje, Woezel van Woezel en Pip, Pip van Woezel en Pip, een wc-rolletje, een schoen en zelfs de hele inhoud van de besteklade is prima belmateriaal.

Ik sta ervan versteld hoe goed ze kan acteren als het op bellen aankomt. Met pauze's, antwoorden en wáchten op antwoord van de "persoon" aan de andere kant van de lijn. Met smaak kan ik hier zo de hele middag naar kijken. En waar ze het nou precies vandaan haalt dat bellen, ik snap er niet zoveel van. Ik bel namelijk helemaal niet zoveel, ze ziet mij echt niet elke dag uren bellend door de kamer lopen. Afijn, ik vind het voornamelijk gewoon heel erg grappig en na een rondje filmpjes bekijken op YouTube kwam ik dit grappige filmpje tegen van een meisje dat precies zo enthousiast wordt van bellen.

Zijn jullie kindjes ook zulke fanatieke bellers met fictieve vriendjes, vriendinnnetjes, opa's en oma's?

 

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • ladygodzilla

    mijn zoontje belt exact zoals papa, telefoon voor de mond, want papa heeft een koptelefoontje :)Die telefoon is trouwens meestal de monitor van de babyfoon. Vandaag had meneer onze nieuwerwetse ouderwetse telefoonhoorn opgepakt en was daadwerkelijk cijfers aan het draaien!!! gelukkig zit de 5 bovenaan en niet 112!!

  • Mila10

    Haha hier een zoontje van 13 maanden die een speel telefoon heeft en daar nu hele dagen mee aan z'n oor rond loopt! Heerlijk om te zien haha!

  • rlyblue

    Hier ook een peuter die werkelijk overal opa en oma mee belt. Wij vragen ons ook af hoe hij dat geleerd heeft want wij bellen meestal op speaker en dan hebben we dat ding niet tegen ons oor. Toch heeft hij dat wel

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50