Baby Romeo en Juliet 18 uur na elkaar geboren

Baby Romeo en Juliet 18 uur na elkaar geboren
  • in Baby
  • 0
  • 14041
  • 25/03/2017

'Romeo, O Romeo... Waar zijt gij, mijn Romeo?' Nou, gewoon in de kraamkamer verderop! 

Soms is een situatie te toevallig! In een ziekenhuis in South Carolina werden een Romeo en een Juliet, vlak na elkaar geboren. Slechts achttien uur na elkaar, werden ze door dezelfde arts op de wereld gezet. Een grappige, toevallige gebeurtenis. Beide ouders hadden namelijk geen idee dat de naam van hun newborn tot zo'n bijzonder moment zou leiden. 

Juliet

De ouders van Juliet vertellen: “We hebben de naam al maanden geleden uitgekozen. We zochten namelijk een naam met een J, die bij onze zoon Jonas zou passen. Toen kozen we Juliet, omdat we geïnspireerd werden door de tv-serie 'Psych', waarin een karakter Jules speelt."

Romeo

Ook de ouders van Romeo hadden geen speciale betrokkenheid bij het verhaal van Shakespeare. "We hebben onze zoon naar Romeo Santos vernoemd, een zanger waar mijn man en ik allebei fan van zijn." verklaart Romeo's moeder. 

Beide ouders kunnen erg lachen om het voorval. Ze maken ook al plannen voor de toekomst: als de kleine Romeo en Juliet hun eerste verjaardag gaan vieren, willen ze een gezamenlijke Romeo en Juliet-fotoshoot doen. En de fotograaf die de twee ukkies na hun geboorte heeft vastgelegd, houdt vast een gaatje in haar agenda vrij. "Als de twee gaan trouwen, fotografeer ik de bruiloft!" grapt ze. 

Bron
Bron afbeeldingen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50