Baby deelt verjaardag met vader én moeder

Baby deelt verjaardag met vader én moeder
  • in Overig
  • 12
  • 39832
  • 23/07/2017

Toen Astrid Myers (22) en Chris Henley (23) elkaar leerden kennen, kwamen ze erachter dat ze op dezelfde dag jarig waren: op 10 juli blazen ze allebei kaarsjes uit. Tijdens hun eerste date maakten ze er grappen over dat hun toekomstige kind op dezelfde datum geboren moest worden. Toen wisten ze niet dat dát echt zou gebeuren!

Direct na haar positieve zwangerschapstest sloeg de Australische Astrid aan het rekenen en kwam al snel tot de conclusie dat haar uitgerekende datum inderdaad dicht tegen haar eigen verjaardag en die van haar partner aan zou zitten. Tijdens haar eerste echo werd dit vermoeden bevestigd. De uitgerekende datum werd vastgesteld op 17 juli en Astrid en Chris wisten dat de kans dat hun baby ook op 10 juli geboren zou worden, klein zou zijn. 

Inleiden

Toen Astrid 36 weken zwanger was, veranderde er iets. Er werd namelijk geconstateerd dat ze te weinig vruchtwater had. Maar na een paar dagen onderzoek bleek dat de baby het nog steeds goed maakte en mocht Astrid naar huis. Toch besloot haar arts dat hij haar wilde inleiden. Astrid wilde liever een zo natuurlijk mogelijke bevalling, dus uiteindelijk werd de datum van de inleiding vastgesteld op 9 juli. 

 

Gedeelde verjaardagen

Op 10 juli - net als haar vader én moeder - kwam baby Winter ter wereld. Astrid is over the moon met haar dochtertje: "Ik ben echt verliefd op haar. Ik heb nooit echt veel gehad met baby's en zag mezelf vroeger zeker niet jong moeder worden. Maar het is anders gelopen en ik ben er dolgelukkig mee. Winter is perfect en ik kan niet wachten op een leven lang gezamenlijk verjaardagen vieren!"

Heeft jouw kindje een bijzondere geboortedatum?

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (12) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50