Als acteur Bill Murray je zwangerschap aankondigt…

Als acteur Bill Murray je zwangerschap aankondigt…

Je weet net dat je zwanger bent en bent samen met je lief bij een honkbalwedstrijd van de Chicago Cubs. Toevallig zit acteur Bill Murray naast je. Je bent nog aan het nadenken hoe je je zwangerschap wereldkundig maken en dan kom je ineens op een geweldig idee!

Robbie Schloss is een fervent fan van de Chicago Cubs, net als acteur Bill Murray die we kennen van films als Groundhog Day en Ghostbusters. Het toeval wil dat Robbie tijdens een wedstrijd naast hem zit. Ze praten wat met elkaar over de wedstrijd en dan komt Robbie op een geweldig idee.

Lees ook:
Inspiratie: 10 originele zwangerschapsaankondigingen

Een kans

“Ik vroeg of Bill wilde aankondigen dat mijn vrouw Kirsten en ik een baby verwachten.” Hij legde de acteur uit dat het niet makkelijk was voor Kirsten om in verwachting te raken en dat ze nog een beetje afwachtend waren om het goede nieuws wereldkundig te maken. “Maar dit was een te mooie gelegenheid om aan ons voorbij te laten gaan.”

En dus keek Bill recht in de camera en vertelde de ouders van Robbie en Kirsten dat ze binnenkort grootouders worden.

Je kunt je wel voorstellen dat de familie van het stel in tranen was toen ze de video zagen. Het kindje wordt in april verwacht.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50