4-jarig meisje bezorgt iedereen tranen in trouwjurk

4-jarig meisje bezorgt iedereen tranen in trouwjurk

Toen Amber Davis de diagnose baarmoederhalskanker kreeg en kort daarna hoorde dat deze ongeneeslijk zou zijn en ze nog maar kort te leven zou hebben, wist ze meteen dat ze iets bijzonders wilde doen voor haar vierjarige dochterje Nora.

Ze contacteerde een goede vriendin, Heidi Spillane, die fotografe is met de vraag of ze haar wilde helpen speciale foto's van Nora te maken. Het idee van Amber was om haar dochtertje van vier in haar trouwjurk te heisen en foto's te maken op de exacte locatie waar destijds de trouwfoto's geschoten waren van haar en haar man Derek.

"Amber zag een foto van een klein meisje in haar moeders trouwjurk, stuurde die naar mij en zei, 'Dit moeten we met Nora doen!!', vertelt vriendin Heidi. "Ze wilde dit heel graag doen voor haar dochter zodat ze altijd verbonden zouden blijven". 

Nooit meer kunnen zien

Amber heeft het eindresultaat uiteindelijk niet meer kunnen zien maar een paar weken na het overlijden van Nora hebben ze de daad bij het woord gevoegd en haar moeders droom werkelijkheid laten worden. Nora trok haar moeders trouwjurk aan, liet haar haar exact zo stijlen als haar moeder op haar trouwdag en poseerde met haar vader op de locatie waar de foto's van haar ouders destijds ook werden genomen. 

volwassen en onschuldig tegelijk

"Ze zag er zo wijs maar onschuldig uit tijdens de fotoshoot" zegt vader Derek. "Nora heeft zoveel dingen meegemaakt de laatste tijd die iemand op zo'n jonge leeftijd nog echt niet zou moeten meemaken, maar ondanks alles laat ze een enorme vechtersmentaliteit zien, die ze echt van haar moeder heeft meegekregen."

Amber Davis werd in Februari 2014 gediagnostiseerd met baarmoederhalskanker. Na een lange strijd van chemotherapie, bestralingen en een uiteindelijke hersenoperatie, overleed ze in Juli 2015. De moeder van drie is 27 jaar geworden. Op onderstaande foto zie je Nora en haar moeder in gelukkigere tijden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50