25 dingen die iedere zwangere vrouw stiekem doet

25 dingen die iedere zwangere vrouw stiekem doet

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • Lynn.x3

    Geen enkele op 1 na kon ik mij in vinden.

    Het dingen van de grond rapen als ik iets laat vallen. Maar dan vroeg ik het even aan anlief of die het kon oprapen voor mij zodat er geen troep op de grond beland.

    Heb me benen, oksels en bikinilijn laten weg laseren dus nergens last van ongewenst haar. En al zou dat wel zo zijn zou ik me benen en down under echt wel scheren 🤷‍♀️..


  • Oummii

    9/25 kan ik me in vinden, de rest... Meh.

  • Babyblessed

    Ik wil me echt wel scheren hoor dat is het niet, maar mijn prinses vind mijn wintervacht blijkbaar veel mooier. Kan er niet meer bij, kan amper me eigen voeten nog zien en me buik groeit veelste snel!

    Laat staan dingen van de rond rapen, mag al blij zijn als ik van de wc afkom. Uit bed komen ook een hele opgave, moet rollend me bed uit en dan maar hopen dat ik op me voeten beland, want normaal opstaan werkt ook niet meer. En dan lekker niezen als je over straat loopt, en je merkt dat er onder ook geniest werd. Echt heerlijk🤣

    Bij mij klopt het ijseten helemaal, maar fan waterijs maar dat deed ik voor de zwangerschap ook hoor. Niks lekkerder dan een heerlijk ijsje. De rest valt aardig mee hoor, het gaat zoals het gaat haha.

  • linda-veronique

    zo, 12 van deze dingen waren echt niet op mij van toepassing.. Misschien ben ik echt te nuchter voor dit soort dingen.

  • Tjoepie



    "Iets op de grond laten vallen en het niet oprapen. Niks gezien."

    Yep. Vanaf week 30 ofzo haha

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50