Goedenmorgen.
Vorige week beetje buikpijn daarna een bloeding eerst klein beetje echt druppeltjes, daarna werd het toch wat serieuse en heb ik een behoorlijke bloeding gehad. Toch maar even de verloskundige gebeld. Ik moest tot vandaag afwachten een zwangerschapstest doen en als die positief was terug bellen. Heb ik ook gedaan mijn zwangerschapstest was positief. Terug gebeld na de verloskundige nu willen ze aankomende dinsdag een echo maken om te kijken of het goed of fout zit. Maar is dit niet veel te vroeg voor een echo? Ben er wel blij mee dat ik dan meer zekerheid heb maar wil ook niet onzeker naar huis gaan.

De test is van vandaag

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Testresultaten


reacties (11)    Verversen


  • Anna-76

    Dan zou je al iets kunnen zien( inwendige echo). Of je ook een kloppend hartje ziet is een 2e... Bij de oudste zagen we met 6 weken een kloppend hartje en bij de jongste pas met 7w,4d. Met 7w en 7 ,2 weken nog niet zichtbaar. Kreeg toen ook echo's ivm bloedverlies. Had verwacht dat het weer een miskraam zou worden, maar bij 7w,4d toch een kloppend hartje. Helaas ook 4 miskramen, waarvan 2 missed abortions. Het is zó spannend altijd.

    Ik hoop dat je dinsdag een vruchtje ziet en nog mooier, ook een kloppend hartje...maar dat hoeft nog niet altijd zo te zijn rond dat termijn.
    Spannend meid 🍀🍀🍀

  • Serinakiani

    Hey ik was zelfs gewoon ongesteld en was gewoon zwanger heel bijzonder want heb drie zwangerschappen zo gehad en werd wel per direct gecontroleerd omdat ik in eind 2011 een miskraam had gehad en toch vlak erna zwanger van een lieve meisje

  • Mommy04

    Ik heb met 5,3 weken echo gehad zie profiel dacht al 7 weken te zijn

  • mamav2prinsesjes

    bedankt voor jullie reacties ik was echt bang dat ik weer onzeker naar huis werd gestuurd dan

  • Lady-Whistledown

    Met zes weken zou je zeker weten een pindaatje in je buik moeten zien dus de echo komt niet te vroeg. Een zwangerschapstest heeft eigenlijk niet zoveel zin. Dat vertelt alleen maar dat er HCG in je urine zit en vertelt dus niet of je zwangerschap nog intact is of niet.

  • Nikitaa28

    Waarom een zwangerschapstest ? Ook al zou je een miskraam hebben gehad duurt het 6 weken voor dat hcg uit je lichaam is..
    Ik heb volgende werk ook een echo met 6 weken is niet te vroeg hoor maar denk wel dat ze je na 2 weken weer terug laten komen

  • mamav2prinsesjes

    waarom weet ik ook niet

  • nina1824

    Dan zou je 6weken zijn als je moet gaan. Dat is niet te vroeg denk ik. Zelf ben ik op 6.5 weken al geweest.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50