6 december 2016 laatste prikpil gehad... dit zijn mijn testen tot nu toe... gaat dit de goede kant op of zegt dat niks? De blauwe zijn trouwens wel extra gevoelige testen. De andere niet. Geven extra gevoelige testen altijd een duidelijkere streep dan normale?

Reageer op deze foto

Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Testresultaten


reacties (5)    Verversen


  • (Fransisca)

    Nog even door testen meid.. ja de de gevoelige testen slaan donkerder aan omdat ze gevoeliger zijn die de andere.

  • Sun.Flower

    Oo top ! Weer wat geleerd :P Ik weet ook niet of ik een ei los laat hoor... Gebruik dit nu voor het eerst.. 6 December laatste prikpil gehad. Echo gehad van mijn baarmoeder en eierstokken 2 weken geleden en daar zagen ze in mijn rechter eierstok al 3 actieve eitjes... en mijn baarmoederslijmvlies was 8 mm dik...Weet niet wat dat inhoud mja haha. Die actieve eitjes, die moeten toch dan een keer springen? Of hoeft dat niet?

  • (Fransisca)

    Ik gebruikte bij 2 van de 3 zwangerschappen deze zelfde testen en altijd goed bevallen. Er komt vast een moment dat je testen donkeren aanslaan. Als je om de 2 dagen gemeenschap hebt, zit je vast goed qua timing. Ik zelf had een hele korte piek (waarschijnlijk in de nacht) de ochtend was positief en s avonds negatief. Ik teste met de 2e ochtend urine en s avonds nog een keer. Het zou kunnen dat je het aan je lijf zelf verneemt dat er iets zit aan te komen... ik kreeg veel last van mijn zij en mijn afscheiding veranderde (in doorzichtig rekbaar slijm.) Succes meid.

  • Sun.Flower
    Die laatste is met de 2e urine van vandaag... Pff duurt lang haha
  • (Fransisca)
    Dit waren mijn testen.... kan zo ineens donker aanslaan...
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50